
Gogosarul este un soi de ardei gras (Capsicum annuum). Constituie o varietate mai putin raspandita in lume, dar frecvent intrebuintata in bucataria romaneasca, nutritionistii considerandu-ne pe noi, romanii, norocosi pentru […]
Vezi mai mult ›
Ce nutrienti contine dovleacul placintar? Bogat in peste 25 de nutrienti, acest aliment nu ar trebui sa lipseasca din bucataria noastra pe timp de toamna si chiar de iarna, pentru […]
Vezi mai mult ›
Castravetele este una dintre cele mai indragite legume si nici nu este de mirare, de vreme ce are proprietati nutritive importante pentru organism si o multime de beneficii pentru sanatate. […]
Vezi mai mult ›
Apetisante, gustoase, sanatoase, dar in acelasi timp simpatice, vesele, prietenoase si bune de mancat oricand si oricum, rosiile sunt una din marile binefaceri ale verii. Sunt un izvor de sanatate, […]
Vezi mai mult ›
Murele au efecte uimitoare pentru organism, datorita continutului ridicat de vitamine si minerale. Sunt foarte apreciate pentru gustul lor deosebit; din acestea se prepara gemuri, dulceata, jeleuri, inghetata, sucuri, etc. […]
Vezi mai mult ›
Căpşunile, fructele parfumate de sezon, sunt o gustare dulce cu o multitudine de proprietăţi nutritive. Iată 10 motive pentru care ar trebui incluse în meniul zilnic. 1. Întăresc sistemul imunitar. […]
Vezi mai mult ›